Doe sociaal:
Investeren

Flinc is weer actief, de weg naar uw startkapitaal

Flinc is sinds kort weer gestart. Enerzijds is er Flinc het initiatief dat innovatieve ondernemers in Noord-Nederland met groeiambitie helpt met het vinden van een goed startkapitaal, anderzijds is Flinc het project dat investeerders het lef verleidt met kant-en-klare en kansrijke investeringscases.

Innovatieve ideeën

In het verleden heeft Flinc al bewezen een succesvol concept te zijn voor juist die ondernemer die in Noord-Nederland met innovatieve ideeën de markt wilden veroveren. Waar bijvoorbeeld de banken steeds minder makkelijk geld lenen aan ondernemers met innovatieve ideeën, biedt Flinc hier de mogelijkheden. Erg mooie voorbeelden als het Beeldhorloge en StabiAlert, bewijzen dat Flinc toch een flinke meerwaarde heeft gehad voor innovatieve ondernemersinitiatieven.

Flinc is er echter niet alleen voor de ondernemers, de financieringsmogelijkheden voor innovatieve starters zijn er zeker wel, maar die zijn voor een gemiddelde ondernemer slecht vindbaar, vindt Maarten Goddijn, projectleider van Finc. Naast het begeleiden van innovatieve starters om hun ideeën en plannen zo goed mogelijk uit te werken, hebben we dus ook een duidelijke focus op het het organiseren en activeren van een investeerdersnetwerk.

Voor ondernemers en investeerders

Flinc is er om zowel voor de innovatieve ondernemers als voor investeerders kansen te creëren en deze op een presenteerblaadje voor te leggen, zo licht Maarten toe. Van de beide partijen worden profielen gemaakt, over wat ze te bieden hebben en wat ze zoeken. Flinc gaat voor de beste match en brengt de juister partijen bij elkaar. Wat je noemt een uitdaging, niet alleen voor ons, maar beslist ook voor de ondernemers en investeerders. Website van Flinc