Doe sociaal:

loodgieter Friesland

“Zoekt u een loodgieter in Friesland? Bij ons zit u goed!”

divider3

Loodgieter Friesland

Wat verwacht u van een loodgieter? Een vakman in hart en nieren met een klantvriendelijke service en een garantie die een heel stuk verder gaat dan tot de voordeur? Dan moet u in ieder geval niet bij de grote prijsvechters zijn. Waar dan wel? Het antwoord is heel simpel; hier bij de lokale kleine bedrijven in Friesland met gekwalificeerde loodgieters.

Gerenommeerde loodgietersbedrijven Friesland

Er gaat niets boven een authentieke vakman die van zijn vader de kneepjes van het vak heeft geleerd. Dat wil niet zeggen dat de loodgieter bedrijven die we u hier aanbevelen niet meegegroeid zijn met de tijd. Integendeel, allemaal hebben ze gekwalificeerd personeel in dienst. Dat betekent onder andere up-to-date vakmanschap en een klantgerichte mentaliteit. We zijn op de bres gesprongen voor deze echte ambachtslieden in Friesland, omdat hun kwaliteiten soms vergeten worden vanwege de opdringerige grote bedrijven die met hun allesoverheersende campagnes geen ruimte overlaten voor de echte en toegewijde vakmannen om zich te profileren.

Overzicht werkzaamheden loodgieter

Het woord loodgieter doet eigenlijk geen recht aan wat u allemaal van een moderne loodgieter kunt verwachten. Veel mensen denken bij een loodgieter aan iemand die in de keuken half in het keukenkastje kruipt om de verstopte afvoer van de gootsteen te ontstoppen of om een lekkende afvoerbuis af te dichten. Hoewel dit ook tot de taken van de loodgieter hoort, zijn er nog veel meer gespecialiseerde taken waarvoor u een loodgieter kunt inschakelen, zoals:

 • Lekdetectie met geavanceerde apparatuur
 • Allerlei soorten cv-ketels installeren
 • Cv-ketel storingen oplossen
 • Waterontharders installeren
 • Dakbedekking inspectie en herstelwerkzaamheden
 • Renovatieklussen

Loodgieter voor renovaties in huis

Onderhoud is een begrip waar iedere huizenbezitter in Friesland of elders in het land mee te maken krijgt, maar neemt u het ook serieus? Lekkende leidingen, lekkende daken en vochtige gevels of kelders kunnen uitgroeien tot grote problemen. Het kan u veel geld gaan kosten wanneer u wacht totdat door het vocht de schimmels zich in de muren hebben genesteld, de verf af aan het bladderen is en het hout aan het rotten is. Bovendien kan vocht in huis ook een aanslag op uw gezondheid betekenen. Dat wil toch niemand? Een loodgieter kan u helpen met het op de juiste manier renoveren van de waterleidingen, het opsporen en oplossen van verborgen lekkages, het renoveren van uw dakbedekking, het inspecteren van uw goten etc.

Loodgieter voor nieuwbouwhuizen

Misschien gaat u binnenkort wel beginnen met het bouwen van een nieuwe woning in Friesland. Dit betekent dat er waterleidingen en een riolering aangelegd moeten worden, dat het sanitair aangesloten moet worden en dat er een goed verwarmingssysteem moet komen. Ook voor deze werkzaamheden kunt u rekenen op uw lokale loodgieter met Kluskeur. Het is ook mogelijk om na afloop een voordelig onderhoudscontract met hem af te sluiten.

Loodgieter in Friesland

U vindt uw ideale loodgieter in Friesland door hiernaast uw plaats te selecteren en contact met ons op te nemen. U bent gewaarborgd van heldere afspraken en eerlijke prijzen voor vakmanschap van uitstekende kwaliteit. Ontdek het zelf door hier uw gratis offerte aan te vragen.

Thumbs-up-icon-40
Enkele feiten van MKB Friesland

 • Een aanvraag is gratis en vrijblijvend
 • U ontvangt meerdere offertes door het formulier 1x in te vullen
 • Al binnen 1 uur heeft u reacties
 • Vergelijk en bespaar tot wel 32,7% op de kosten
 • Alleen bedrijven uit uw eigen regio
 • U stimuleert hiermee de lokale bedrijven

Dit zeggen klanten over ons
...erg tevreden over de service! Binnen 2 uur had ik de eerste offertes al binnen. – S. Grootman | Oudega
Fijn dat ik rustig thuis kon vergelijken wat welke loodgieter voor welke prijs te bieden had. – H. Keizer | Heerenveen
Goed initiatief om de kleine ondernemers te helpen. Nooit geweten dat er zoveel loodgieters bij mij in de regio actief waren. – G.J. Meijer | Sneek

rating starsMomenteel hebben wij 84 beoordelingen ontvangen:

divider3