Doe sociaal:

MKB-Banner-home

Netwerken in Friesland

Alle ondernemers met een jong bedrijf kunnen zich aansluiten bij het JBN Friesland: het netwerk gericht op jonge bedrijven in deze kansrijke provincie. Vrouwelijke ondernemers kunnen zich aansluiten bij verschillende netwerken op Noord-Nederlandse schaal. Friese bedrijven die exporteren of van plan zijn dit te gaan doen, kunnen zich aanmelden bij de Friese Export Club.

Lokale netwerken

Naast deze meer algemene netwerken zijn er ook verschillende lokale netwerken opgericht, elk met een eigen kleur en identiteit. In Dokkum is bijvoorbeeld Club 65 Dokkum gevestigd, deze vereniging richt zich op het verbeteren van het ondernemersklimaat in dit prachtige stadje. Ook in Grou is een sterke handelsvereniging gevestigd die de activiteiten in dit stadje promoot en faciliteert. Verschillende stadjes en dorpen in Friesland hebben op deze manier een sterke aanjager voor de lokale economie in zich, die de eigen belangen bewaakt.

Kamer van Koophandel

In Leeuwarden is een kantoor van de Kamer van Koophandel, aangesloten op de KvK club Noord- Nederland. Ook hier worden verschillende activiteiten georganiseerd om ondernemers te ondersteunen en te stimuleren. Er zijn dus in Friesland verschillende mogelijkheden om als ondernemer, zowel startend als met ervaring en in elke sector, aansluiting te vinden en een netwerk op te bouwen.

online

Ondernemer
Consumenten-knop