Doe sociaal:

timmerman Friesland

“Een timmerbedrijf met persoonlijke service? Dat kunnen wij u bieden!”

divider3

Timmerman Friesland

Timmerman gezocht in Friesland? Dan hebt u hem hier al zo goed als gevonden. U bent nog maar een paar kleine stappen verwijderd van uw doel. We leggen u hier graag onze werkwijze uit en laten u kennismaken met de kwaliteiten en diensten van de timmerlieden uit ons netwerk dat we tot stand hebben gebracht in samenwerking met de lokale ondernemingen. Selecteer hiernaast uw plaats en vraag een gratis offerte aan voor uw timmerwerkzaamheden.

Aan vakkundigheid en ervaring geen gebrek

We hebben voor u de beste vakmannen in Friesland gevonden, waaronder ook een aantal zeer professionele timmermannen. Aan vakkundigheid en ervaring dan ook geen gebrek. De werkzaamheden van de timmermannen worden met hoge kwaliteit opgeleverd en afgehandeld. Andere zekerheiden die u bij ons krijgt zijn:

  • Prima garantievoorwaarden
  • Heldere betalingsvoorwaarden
  • Duidelijk offerte
  • Betaalbare prijzen

Voordelen van een timmerman om de hoek

Voor welke soort klus u ook een timmerman zoekt, we vinden altijd wel een professionele timmerman bij u om de hoek. De timmerman om de hoek heeft een veel persoonlijkere werkwijze, dan de grote bedrijven waar u meestal maar als een anoniem klantnummer wordt behandeld. Verder kan uw lokale timmerman zo bij u op de stoep staan, zodat uw klus snel in orde wordt gemaakt. Wat ook vaak wordt vergeten is dat de plaatselijke vakman wel een duwtje in de rug kan gebruiken in zijn concurrentiestrijd met de grote bedrijven. Door hier uw klus uit te besteden, stimuleert u het plaatselijke economische klimaat.

Complete timmerprojecten in Friesland

Hier vindt u vast uw match als het gaat om een timmerman voor het uitvoeren van een compleet timmerproject aan uw huis. Denk bijvoorbeeld aan het realiseren van de complete timmerwerkzaamheden voor uw nieuw te bouwen huis of voor een grondige renovatie van uw actuele woning in Friesland. Wij zorgen dat u te maken krijgt met een centraal aanspreekpunt, een vakman in hart en nieren, met wie u van tevoren alles tot in de puntjes zult doorspreken. Er wordt pas met de timmerklus van start gegaan als alles in overeenstemming is met uw wensen. Het is een vanzelfsprekendheid dat u tijdens de werkzaamheden goed ingelicht wordt over de voortgang en de werkplek wordt na het afronden van de klus keurig netjes achtergelaten.

Kleine timmerklussen in Friesland

Ook de kleine timmerklussen in Friesland worden door de professionals uit ons team grondig aangepakt. Ook hier is een goede communicatie tussen vakman en klant essentieel. U kunt bijvoorbeeld ook eens een timmerman langs laten komen voor interieuradvies. Of wat dacht van een mooi nieuw meubel op maat dat perfect binnen de stijl van uw huidige interieur past? Altijd al een inbouwkast op de slaapkamer of de kinderkamer gewild? Sla dan hier uw slag en dien uw opdracht in door hiernaast uw plaats te selecteren en het contactformulier in te vullen.

Kosten van een timmerman om de hoek

Selecteer hiernaast uw plaats en geef via het online contactformulier aan ons door welke timmerwerkzaamheden u wilt laten verrichten, dan staan wij ervoor garant dat u binnen no-time een overzichtelijke en zacht geprijsde offerte van uw ideale timmerman in Friesland in handen hebt.

Thumbs-up-icon-40
Enkele feiten van MKB Friesland

  • Een aanvraag is gratis en vrijblijvend
  • U ontvangt meerdere offertes door het formulier 1x in te vullen
  • Al binnen 1 uur heeft u reacties
  • Vergelijk en bespaar tot wel 32,7% op de kosten
  • Alleen bedrijven uit uw eigen regio
  • U stimuleert hiermee de lokale bedrijven

Dit zeggen klanten over ons
...erg tevreden over de service! Binnen 2 uur had ik de eerste offertes al binnen. – S. Grootman | Drachten
Fijn dat ik rustig thuis kon vergelijken wat welke timmerman voor welke prijs te bieden had. – H. Keizer | Sneek
Goed initiatief om de kleine ondernemers te helpen. Nooit geweten dat er zoveel timmerbedrijven bij mij in de regio actief waren. – G.J. Meijer | Leeuwarden

rating starsMomenteel hebben wij 112 beoordelingen ontvangen:

divider3