Doe sociaal:

zonnepanelen Friesland

“Zonne-energie voor iedereen! Uw zonnepanelen leverancier staat voor u klaar”

divider3

Zonnepanelen Friesland

Is het rendabel om zonnepanelen in Friesland te plaatsen? Dat is het zeer zeker. Wij hebben hier voor u een team klaarstaan van echte kenners op dit gebied. Waarom laat u niet eens een van deze kenners bij u langskomen om samen te bekijken en te bespreken wat voor uw huis de mogelijkheden zijn. U zult er in de toekomst veel profijt van hebben.

Zonnepanelen installeren in Friesland

Wij brengen u hier graag in contact met een echte zonnepanelen kenner in Friesland. Hij kan u alle voordelen van het installeren van zonnepanelen uit de doeken doen, zoals de flinke besparing op uw energiekosten die u hiermee kunt bereiken. Wie is daar niet in geïnteresseerd? Andere voordelen zijn dat u met zonnepanelen het milieu een stuk minder belast. Daar is toch iedereen bij gebaat? Verder kunt u erop rekenen dat zonnepanelen lang mee gaan, tussen de 25 en 35 jaar. Een ander groot voordeel is dat u minder afhankelijk bent van uw energieleverancier en u bent tevens minder afhankelijk van hoe de energieprijzen zich ontwikkelen op de markt. Bovendien zijn zonnepanelen gemakkelijk te installeren en hebt u er verder geen onderhoud aan.

Uitleg werking zonnepanelen

Op steeds meer huizen in Friesland zien we zonnepanelen prijken. Maar hoe werken ze eigenlijk? Dat zullen we hier in het kort uitleggen. Zonnepanelen zijn uitgerust met zonnecellen die zonlicht opvangen en die vervolgens het zonlicht omzetten in elektrische energie. Het gaat hier in eerste instantie om gelijkstroom, maar dankzij de omvormer in de installatie wordt deze omgezet in wisselstroom. Nu kan het gebeuren dat uw zonnepanelen meer energie opwekken, dan u daadwerkelijk gebruikt. In dat geval kunt u het teveel aan energie terugleveren aan het elektriciteitsnet en loopt uw energiemeter zelfs terug. Dit betekent een fikse besparing op uw energiekosten.

Diensten van de zonnepanelen expert

Bij steeds meer mensen wordt de interesse gewekt om de overstap te maken naar zonnepanelen. De zonne-energie installaties zijn ondertussen van degelijke kwaliteit en er bestaan interessante subsidies om goedkoop zonnepanelen aan te schaffen. Uw zonnepanelen kenner in Friesland kan u bijstaan met de volgende diensten:

 • Zonnepanelen advies op maat
 • Subsidieaanvraag zonne-installatie
 • Leveren van alle soorten zonnepanelen
 • Installeren van alle soorten zonnepanelen
 • Installeren zonnepanelen op alle soorten daken
 • Omvormers installeren

Doe uw voordeel met onze werkwijze

Wij hebben het voorrecht om gebruik te mogen maken van het uitgebreide landelijke netwerk met lokale bedrijven. Dit netwerk beschikt over de beste vakmannen op alle vakgebieden binnen heel Nederland en dus ook over erkende zonnepanelen kenners in Friesland. Al deze bedrijven hebben gekwalificeerd personeel in dienst. Dit geeft u daarbij nog eens extra zekerheden, zoals uitstekende service, opgeleide vakmensen en maximale garantievoorwaarden. Omdat wij de grote bedrijven links laten liggen en alleen aandacht hebben voor kleine en middengrote zonnepanelenbedrijven, vaak familiebedrijven, kunt u altijd een bevlogen en betrokken instelling van uw vakman verwachten. Uw zonnepanelenklus wordt beslist geheel naar uw wensen uitgevoerd.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ook daarin kunnen we u snel en effectief helpen. Selecteer hiernaast uw plaats en vul vervolgens het contactformulier in met een omschrijving van uw zonnepanelenklus en wij staan ervoor garant dat de meest geschikte vakman in Friesland een gratis offerte opstelt. U kunt altijd rekenen op een eerlijke en betaalbare prijs.

Thumbs-up-icon-40
Enkele feiten van MKB Friesland

 • Een aanvraag is gratis en vrijblijvend
 • U ontvangt meerdere offertes door het formulier 1x in te vullen
 • Al binnen 1 uur heeft u reacties
 • Vergelijk en bespaar tot wel 32,7% op de kosten
 • Alleen bedrijven uit uw eigen regio
 • U stimuleert hiermee de lokale bedrijven

Dit zeggen klanten over ons
...erg tevreden over de snelle service! Ik kon makkelijk vergelijken en zo een goede keuze maken. – M. Windt | Balk
Wij zijn erg tevreden over onze zonnepanelen. Netjes opgeleverd door vriendelijke medewerkers. – M. Prins | Sneek
Een goede investering! Onze energierekening is zo laag, om vrolijk van te worden. Goede service! – G. Duvuljee | Franeker

rating starsMomenteel hebben wij 123 beoordelingen ontvangen:

divider3